accenture w opałach
akcje acn wyglądają jakby były na dnie, coś tu mocno siadło. czy to naprawdę tylko przejściowe syf od ai czy początek dłuższego trendu spadkowego
93 wątków o SP500 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil SP500 →
akcje acn wyglądają jakby były na dnie, coś tu mocno siadło. czy to naprawdę tylko przejściowe syf od ai czy początek dłuższego trendu spadkowego
coke przebija sp500 i nasdaq, ale czy to juz sygnał do wejścia czy tylko szum medialny? dywidenda i stabilne cash flow wyglądają spoko, ale czy lipiec to najlepszy moment na dokup…
kto teraz wchodzi w cien to szykujcie sie na glebe
dokupiłem po spadku, na północ z orcl!!!
chwy +10% od wyników i dalej leci — kto jeszcze dokupuje przed następnym raportem, NA północ!
podwojenie w polowie roku to dla mnie pump, wychodze z pozycji
Dali lepsze wyniki, a kurs i tak spadł o 16% od raportu — okazja czy panika? Ja już dokupiłem przy korekcie, wierzę w AI i personalizację, to nie zwykły retail! Kto jeszcze widzi …
ktoś ogarnia insperity? przychody zwalniają, eps leci w dół, fcf blisko zera. dlaczego kurs odstaje od rynku i jeszcze nie reaguje pozytywnie? do ilu to może polecieć i kto tu wch…
AstraZeneca straciła 1,66% na sesji i jest 5,11% niżej w miesiącu, choć S&P500 i Nasdaq rosły. Konsensus przed raportem to EPS 2,1 USD ( 3,67% r/r) i przychody 15,27 mld USD (+5,6…
no to mamy spacex w nasdaqu, ubieranko portfeli czas start haha 🙂. kto z was już pakuje się z sp500 do nasdaq albo myśli, że to tylko kolejne posmiewisko i hype?
spadek 25 procent w miesiac wyglada jak solidne dno. prognozy EPS moga sie poprawiac ale kurs i tak leci jak kamien. wyszedlem juz, nie chce wracac do tej spolki. kto tu jeszcze t…
micron wali rekordy, ale mowi sie o rosnie kosztow pamieci. kto w koncu zaplaci ten rachunek — cloudy, producenci sprzetu czy koncowy uzytkownik? czy p/e okolo 9 to juz wycena war…
veracyte +117% w rok i ludzie sie cieszą, ale ja to widze jak spoleczna hossa napompowana. spodziewam sie bolesnej korekty, kto jeszcze trzyma albo doklada?
Akcje Cisco zyskały przed raportem i widać, że beatują dziś rynek. Z jednej strony są podbicia prognoz EPS i solidne oczekiwania przychodów, a z drugiej dość wysoki forward P/E. K…
emcor to chwilowe podbicie, wkrótce gleba
RSI wygląda neutralnie, nie widać jeszcze wyprzedania ani przegrzania. Na H1 cena kręci się przy SMA200 — to kluczowe wsparcie/opor; zamknięcie poniżej może aktywować formację RGR…
lucid niby dziś delikatnie w górę ale to tylko fałszywy oddech. miesięczne spadki i ujemne epsy wyglądają źle. raport może to jeszcze pogłębić. ja już wyszedłem z pozycji
kto kupuje trane teraz przed wynikami, serio?
kolejne dno na horyzoncie, blnk troche odbija ale ja juz nie wierze
dow spada przed wynikami, wyszedlem juz