Q2 S&P — odbicie czy pułapka
nie wierze w te zaskoczenia, wyszedłem już z pozycji i czekam na glebe
92 wątków o SP500 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil SP500 →
nie wierze w te zaskoczenia, wyszedłem już z pozycji i czekam na glebe
futures w dół przed wynikami googla i tesli, a sekta ai dalej modli się o cud haha. serio wierzycie, że wydatki na ai nagle zaczną przynosić kasę? sp500 może oberwać przy gorszych…
no to sezon wyników startuje i big tech ma okazję zaimponować inwestorom — pokażą w końcu zwrot z tych wielkich wydatków na ai czy znowu usłyszymy 'dlugi termin' he he. alphabet i…
Producentów chipów nosi na fali, podobno dają prawie połowę wzrostu zysków S&P — ale kursy mega wariują. Duże zwyżki potem szybkie spadki, a popyt na AI wydaje się kluczowy. Czy t…
msft sypie i ciągnie s&p w dół, te wydatki na ai to syf, wyszedłem już
sp500 nie wyglada dobrze, leci w dol i ja juz wyszedlem
ubieranko na sp500 trwa a kreciki klepią się po plecach haha :) czy to rotacja kapitału czy początek większej korekty? wyniki alphabet, tesla i intel w tym tygodniu mają pokazać c…
dokupil i wierze, ze to spolka roku, na polnoc!!! ale czy wzrost napedzany centrami danych i projektami energetycznymi utrzyma sie przy zmiennym makro i wysokiej wycenie rynku?
co z sp500? dlaczego spada i do ilu to moze isc? kto jeszcze trzyma czy lepiej sprzedac i poczekac na odbicie? nowy jestem i gubie sie.
ładnie tsmc robi rekord, a sektor i tak idzie do pieca, posmiewisko he he :)
Dokupiłem SP500 rano i czuję, że to będzie rakieta na północ! To nie hype, to realny urost, pompa dopiero przed nami 🙂. Kto jeszcze trzyma i co myślicie o kursie — trzymać, dokład…
kto teraz kupuje cnc po tym rajdzie, ma ktoś pomysł do ilu to jeszcze poleci?
akcje acn wyglądają jakby były na dnie, coś tu mocno siadło. czy to naprawdę tylko przejściowe syf od ai czy początek dłuższego trendu spadkowego
coke przebija sp500 i nasdaq, ale czy to juz sygnał do wejścia czy tylko szum medialny? dywidenda i stabilne cash flow wyglądają spoko, ale czy lipiec to najlepszy moment na dokup…
kto teraz wchodzi w cien to szykujcie sie na glebe
dokupiłem po spadku, na północ z orcl!!!
chwy +10% od wyników i dalej leci — kto jeszcze dokupuje przed następnym raportem, NA północ!
podwojenie w polowie roku to dla mnie pump, wychodze z pozycji
Dali lepsze wyniki, a kurs i tak spadł o 16% od raportu — okazja czy panika? Ja już dokupiłem przy korekcie, wierzę w AI i personalizację, to nie zwykły retail! Kto jeszcze widzi …
ktoś ogarnia insperity? przychody zwalniają, eps leci w dół, fcf blisko zera. dlaczego kurs odstaje od rynku i jeszcze nie reaguje pozytywnie? do ilu to może polecieć i kto tu wch…