BOF czyli marża w odwrocie
Przychody rosną, a marża i strata robią swoje — to już ubieranko leszczy czy zarząd ma jakiś plan poza wrzucaniem kasy do pieca haha
93 wątków o SP500 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil SP500 →
Przychody rosną, a marża i strata robią swoje — to już ubieranko leszczy czy zarząd ma jakiś plan poza wrzucaniem kasy do pieca haha
Ktoś ogarnia, czy ten skok po marżach ma jeszcze paliwo, czy spóźnialscy już wchodzą na górce?
Nvidia, inflacja i Jackson Hole w jednym tygodniu, a kreciki już pewnie wiedzą, czy będzie rakieta czy ubieranko he he
Do ilu realnie może spaść SP500, zanim pojawi się odbicie, i czy teraz ktoś jeszcze dokupuje?
Trzymać SP500, czy jeszcze poczekać z zakupem?
Ja już dokupiłem, bo czuję tu pompę i kierunek na północ — dla mnie księżyc!
sp500 wyglada jak syf i chyba jeszcze bedzie gleba
sp500 wygląda mi na kolejne dno i dużo tu już nie zostało z optymizmu wyszedłem, bo przy takim klimacie słabe ręce będą sypać dalej co dalej trzymać czy czekać na większą glebę
Futures prawie stoją, ale to wygląda na ciszę przed sypaniem. Wyniki sieci handlowych i Fed mogą szybko pokazać, że konsument słabnie, a wtedy SP500 ma gdzie lecieć niżej. Ja już …
sp500 znowu wygląda jak syf, chyba jeszcze będzie gleba
czemu sp500 ostatnio tak sie zachowuje, ktos ogarnia? do ilu moze jeszcze spasc i czy teraz ktos zbiera po cichu? trzymac to dalej czy lepiej odpuscic?
SP500 znowu ma być podobno lokomotywą rynku, tylko jakoś nikt nie mówi, dokąd ten pociąg jedzie haha. Trzymać i udawać, że każda korekta to okazja, czy jednak trochę odpuścić? Cze…
SP500 znowu słabnie, ktoś wie czy to tylko korekta czy szykuje się większa gleba?
SP500 to spółka roku, ja dokupiłem i czuję tu pompę na księżyc!!!
SP500 wygląda jak kandydat na spółkę roku, tu jeszcze może być pompa! Ja właśnie dokupiłem, bo długoterminowo widzę tylko kierunek na północ. Kto trzyma, ten jedzie na księżyc?
Ja tu nadal widzę potencjał na mocny urost i dalszą jazdę na północ! Dokupiłem po ostatnich ruchach, bo dla mnie to kandydat do miana spółki roku. Panika jak zwykle może dać paliw…
wyniki niby mocne a kasa ucieka, chyba zaraz będzie sypanie i gleba
sp500 to chyba dopiero rozgrzewka do spadkow wyszedlem juz
leszcze znowu patrza na kazdy ruch jak na koniec swiata haha. sp500 to juz spolka roku czy forumowe posmiewisko przed kolejnym ubierankiem? trzymac czy szykowac sie do pieca he he
Ktoś jeszcze trzyma SP500, czy przy obecnym kursie lepiej poczekać z decyzją?