Teladoc na północ
Dokupiłem tdoc po ostatnim cofnięciu i trzymam mocno — wierzę w duże odbicie! Wyniki mogą być iskra do rajdu, ale nie ma gwarancji, więc ostrożnie. Kto jeszcze dokłada przed rapor…
93 wątków o SP500 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil SP500 →
Dokupiłem tdoc po ostatnim cofnięciu i trzymam mocno — wierzę w duże odbicie! Wyniki mogą być iskra do rajdu, ale nie ma gwarancji, więc ostrożnie. Kto jeszcze dokłada przed rapor…
kto tu jeszcze kupuje rtx przed wynikami i do ilu planujecie trzymać?
gd znowu podskakuje a analitycy trąbią o rewizjach, he he. kto tu naprawdę wierzy w fundamenty, a kto robi ubieranko dla byczków i krecików? ja typuję trochę posmiewiska i sporo p…
czemu eqix spada mimo wzrostu s&p i zapowiedzi lepszych wyników? do ilu to może zejść przed raportem i kto w ogóle kupuje przy forward p/e wyraźnie wyższym niż branża?
no to mamy klasyczne posmiewisko: akcje lecą a analitycy podnoszą prognozy, he he. spadek miesiąca koło 52 procent i wszyscy udają, że to normalka. kto tu robi ubieranko na papier…
to odbicie pachnie pułapką, ja już wyszedłem
trzymalem frpt i wyszedlem, zapowiada sie dopiero poczatek gleby
pacb leci, kto jeszcze trzyma czy czas uciekać
futures rano w czerwieni i wszyscy nagle zaskoczeni jakby to była nowość haha. inflacja bazowa pce koło 3 i wydatki dalej w górę, czyli fed może trzymać stopy dłużej — klasyka. a …
widzę że grpn zyskał ostatnio a sp500 spada. ale prognozy na kwartał wciąż mówią o stracie, jak to ma sens? do ilu to może polecieć jak konsensus się skoryguje w dół? ktoś wchodzi…
vrt to sztucznie pompowany balon, jak nie poprawią prognoz to szykuje się gleba ja już wyszedłem
nie panikuję, dla mnie to dalej spółka roku! dokupiłem dziś po 111 USD i zostaję na dłużej. revpar się zatrzymał i fcf nie zachwyca, ale przy takiej korekcie szukam okazji do doku…
wyniki poprawione i kurs skoczył, ale mnie to nie zraża! dokupiłem przy 44 bo widzę potencjał i liczę na dalszy urost i pompę :) kto jeszcze dokupuje, czy wolicie realizować zyski…
Dolozylem dzisiaj, nie wytrzymalem — BKU +12% w 2026 i szybciej niz SP500! Widac poprawa depozytow i NIM, wyglada jak odbicie sektora regionalnych bankow. Kto doklada przed kolejn…
no i co my tu mamy — konsensus stoi w miejscu, 0 usd i cisza jak makiem zasiał, a wszyscy szukają akcji. fundamenciarze dalej liczą na odbicie, he he, sekta nie umrze nigdy :) . s…
dokupiłem dziś oxy, konsensus eps rośnie i to wygląda jak początek pompy — na północ, księżyc czeka!!!
dlaczego sfm rośnie gdy szeroki rynek słabnie — kto to kupuje i do ilu to może pójść?
to tylko kwestia czasu zanim korekta zrobi porządek, wszystko co szybko skoczyło poleci mocno. debiut quantinuum moze byc pretekstem do przewartosciowania i rigetti z ionq moga ob…
aptv przy 60 USD i korekta — kto wskakuje na nocną pompę, na północ z tym!!!
dltr poprawiło wyniki i podniosło prognozy — czas na urost! Wycenione względnie tanio jak na retail, kto jedzie na północ ze mną 🚀❤. Macie obawy co do presji kosztowej i słabszego…