półprzewodniki po wynikach
intel podaje wyniki a sektor znowu sie rusza, ale czy to zdrowe odbicie czy tylko panika kupujących po spadkach. nvidia koło 211, dziś +3% i dalej robi swoje, ale sox w niedźwiedz…
187 wątków o Nvidia — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil NVDA →
intel podaje wyniki a sektor znowu sie rusza, ale czy to zdrowe odbicie czy tylko panika kupujących po spadkach. nvidia koło 211, dziś +3% i dalej robi swoje, ale sox w niedźwiedz…
haha nvda ok 211, dzis +3% i tydzien +3% a od poczatku roku ok +12% — ubieranko trwa, kto jeszcze z tej sekty? :D
no i co za cyrk z tymi "innymi przychodami" u nvidii. 54 mld zysku operacyjnego i 16 mld innych przychodow, kurs 210 (dzis +3%) — laury dla raportu, ale to niezrealizowane papiery…
dell rośnie a nvda trzyma koło 210, i mimo to mam wątpliwości. backlogi i rekordy brzmią ładnie, ale co jeśli popyt siadzie. wyszedłem już z części techów, kto jeszcze siedzi i dl…
no tak, jeszcze jeden ogień hype, amd znowu będzie rządzić serwerami haha :) microsoft wdraża heliosa w azure i amd zapowiada wysyłki w drugiej połowie 2026, a akcje spółki +144 p…
to nie korekta tylko czekam na zjazd. micron i sandisk po takim rajdzie to bomba, 30 lipca może sypać się rynek. nvidia koło 211 dziś +3% ale to nie daje pewności, rynek kruchy. w…
zuckerberg ma wyniki 29 lipca i rynek już czuć napięcie — ogłosi chmurę i wszyscy będą szczekać czy to fundament, czy tylko marketing. jeśli rzeczywiście wejdą w cloud, naciśnie t…
netflix na 67 i blisko 52 tygodniowego minimum, zapowiada sie syf a nie zwykla korekta
będzie jatka, alphabet albo potwierdzi rally magnificient seven albo pociągnie chipy jeszcze niżej
lockheed niby faworyt na papierze ale ja sie nie oszukam i wychodze z pozycji bo rynek zmeczył sie i czekam na glebe nawet nvda tylko +3% dzis nie daje pewnosci
kupowanie alphabeta przed wynikami to proszenie sie o glebe
dokupiłem netflixa przy 69 usd — kto jeszcze jedzie ze mną na północ!
czemu ibm tak spadł aż 25% po wstępnych wynikach? to serwis pamięci i przesunięcie wydatków klientów na ai tłumaczy część, ale czy to wystarczy by tłumaczyć panikę? kto teraz zbie…
spaceX spadło sporo, czy tesla albo nvda to lepszy wybór na drugą połowę 2026?
micron mówi, że niedobory pamięci utrzymają się po 2027 i wszyscy mają się poczuć lepiej, he he. kurs trzykrotnie w górę w tym roku a potem spadek ponad 25%, więc kto tu naprawdę …
tsmc i asml pobily prognozy, a i tak lecą w dół — czemu rynek tak karze dobre wyniki? nvidia ma kurs ok 211, dziś +3% i od początku roku koło +12%, więc nie do końca rozumiem kier…
nvidia to już nie to, prędzej czy później poleci w dół. kurs koło 211, dziś +3%, wczoraj 1%, 5 dni +3%, od początku roku +12% — trzymać czy sprzedawać, kto jakie ma plany
vertiv i argan wygladaja jak beneficjenci wielkiej fali inwestycji w ai, dokupilem po cichu i jestem podekscytowany! czy to naprawde fundament pod dluzej trwajacy boom czy tylko h…
nvidia po 210 (dzis +3%) — trzymac dalej czy sprzedawac?
NA księżyc! tsmc dokłada 100 mld do fabryk w Arizonie, to potężny dopalacz dla ekosystemu AI i może napędzić popyt na układy dla nvda!!! ale czy to naprawdę wyceni nvda wyżej czy …