pepsico na pograniczu
rekomendacja kupuj i cel 171 USD a ja mam wrażenie że to ładne opakowanie na dalszy spadek. marże i dywidenda ok, ale ile z tego realnie zostanie jak rynek zdycha. wyszedłem juz z…
187 wątków o Nvidia — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil NVDA →
rekomendacja kupuj i cel 171 USD a ja mam wrażenie że to ładne opakowanie na dalszy spadek. marże i dywidenda ok, ale ile z tego realnie zostanie jak rynek zdycha. wyszedłem juz z…
qcom niby na przecenie, a forum już pewnie robi ubieranko jakby to był prezent od losu :) tylko czy to jeszcze okazja, czy raczej ładnie opakowany syf. chiński smartfonowy ogień p…
nvidia znowu idzie na polnoc i wyglada jakby jeszcze chciala zrobic swoje :) dokupilem dzisiaj, bo taki ruch to sie rzadko daje zignorowac. co dalej z kursem, trzymacie czy juz re…
amkor podniósł prognozy na kolejny kwartał i gada o lepszym pakowaniu oraz nvidia w tle, to serio może jeszcze ciągnąć nvda do góry czy już wszystko w cenie?
syf sie robi, jak AI przestaje pompować to lecimy na dno i tyle, wyszedlem juz
znowu big tech ma grac na nerwach, a nvda pewnie bedzie tylko patrzec jak inni podnosza poprzeczke haha czy po takim setupie to jeszcze paliwo na ruch na polnoc, czy raczej klasyc…
haha, alphabet, amazon i meta robią z capexu pokaz siły, a kreciki już pewnie liczą nvde do pieca :)
to wyglada jak klasyczny syf pod przyszly zjazd bo alphbet sypnie kasa w datacentra i ktos to jeszcze musi sfinansowac nvda juz teraz nie wyglada jak pewniak do wiecznego lotu a j…
kolejne odbicie i zaraz znowu sypia, dla mnie to dalej wyglada jak syf 210 to wcale nie musi byc zadne wsparcie tylko kolejna pulapka wyszedlem juz i czekam z boku bo tu pachnie j…
co tu się dzieje z sk hynix po debiucie na nasdaq? w koreańskim handlu akcje spadły ostro, ale czy to już koniec korekty czy dopiero początek? do ilu jeszcze mogą spaść i kto w og…
co tu bardziej ciągnie kurs, ai czy same marże i emea?
kreciki juz krzyczą 'punkt wejścia' po 43% spadku, serio myślicie że to będzie druga nvda czy zwykłe posmiewisko :D
kto teraz kupuje nvda po skoku smci i co to dla nas znaczy?
dlaczego spacex tak spada i do ilu to jeszcze może polecieć? kto tu się teraz ładuje po tej emisji obligacji i przejęciu cursor, bo ja nie ogarniam sytuacji
nvidia 211 dzis +3 wczoraj 1 5 dni +3 od pocz roku +12 — piekny papier do nauki cierpliwosci, trzymac czy sprzedac, sekta dalej w euforii :D
czemu intel spada mimo mocnych liczb i marzy ok 39% brutto? spadek 27% w lipcu to dla mnie nie do ogarniecia, a nvda stoi przy ok 211 i dzis +3% od pocz roku +12. kto tu kupuje i …
kto to liczy i czemu mieliby dac 1400 usd za micron?
to dopiero poczatek, nvidia na polnoc, ja juz zatankowany!
amazon znowu robi show z wynikami 30 lipca, a wy dalej biegacie za tym jak za nowym serialem he he. kto naprawdę wierzy, że jeden kwartał odmieni plan na 5 lat, niech da znać :)
Huang mówi, że agentowe AI może wzmocnić firmy software’owe, nie je zastąpić. Brzmi optymistycznie, ale zastanawiam się, jak to będzie wyglądać w praktyce — zwłaszcza dla dużych g…