nvidia dalej rośnie?
nvidia po 210 (dzis +3%) — trzymac dalej czy sprzedawac?
189 wątków o Nvidia — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil NVDA →
nvidia po 210 (dzis +3%) — trzymac dalej czy sprzedawac?
NA księżyc! tsmc dokłada 100 mld do fabryk w Arizonie, to potężny dopalacz dla ekosystemu AI i może napędzić popyt na układy dla nvda!!! ale czy to naprawdę wyceni nvda wyżej czy …
rekord tsmc ale ja widzę korektę za rogiem, jak popyt na ai się uspokoi to nvda i spółki polecą na glebe
potrojenie nvda/amd/avgo do połowy 2027 brzmi jak bajka z sektowego czatu. nvidia ma niby najczystszy scenariusz, ale triple w 18 miesięcy to albo cuda wynikowe albo hop na mnożni…
hype rośnie ale ja nie wierze, przed 16 lipca wychodzę bo może być twarde lądowanie
kto wierzy w trwały rajd po tym głośnym debiucie na nasdaq, dla mnie to raczej pompka przed zjazdem
to może się źle skończyć. wysoka wycena i presja związana z ograniczeniami wobec chin to bomba zegarowa. ja już wyszedłem tydzień temu, niech trzymają kto chce
Siemens + fcel wygląda jak petarda, ja dokupiłem dziś poniżej 30 USD i trzymam na dłużej!!! Backlog i rosnący pipeline to argumenty, ale rozwodnienie może ostudzić euforię. Kto ws…
spacex NA księżyc? 2,8 bln i dalej rośnie!!! kontrakty z Anthropic i Alphabet robią robotę ❤️ na północ czy to już pompa bez fundamentów?
dokupilem meta dzis, trzymam i jedziemy na polnoc!!!
nvidia tańsza od coca cola wg forward p/e i to mi śmierdzi korektą, wyszedłem już
czy ktoś kupuje chipotle przed wynikami 29 lipca czy lepiej siedzieć z boku?
czy ktoś widzi sens trzymać rk lb po wejściu spcx na giełdę?
Hype ogromny, dorzucilem przed wejściem — moze to spolka roku dla pamieci AI, na polnoc!!!
haha, bitwa titanow a my dalej stawiamy popcorn i obserwujemy sekte co krzyczy "dokupuj" :D. tesla poprawia marze i sprzedaje suby, spacex ma hype po IPO i kurs nerwowo tańczy. se…
no to mamy kolejny spektakl — sk hynix wystawia prawie 18 mln akcji na nasdaq i chce 43 bln krw, a oferta ponad 7x nadsubskrybowana, he he. kurs w tym roku +200 procent, idealny m…
Dolek zaliczony i dokupilem MU oraz nvda — dla mnie to prezent przed debiutem SK Hynix! Kto wchodzi dluzej, a kto boi sie, ze to tylko korekta?
brawo, przerzucili sie z przypraw na majonez — ciekawe kto zaplaci za integracje haha :)
space x sypie miliardy w ai a jak przyjdzie fala wyprzedaży to techy z portfela pójdą na dno
Dokupiłem dziś kolejną transzę orcl, wierzę w AI i ich centra — na północ!!! Backlog 638 mld i 300 mld przypisane OpenAI to petarda, ale kurs spadł 25% bo ktoś się boi o płynność …