aar i shelf po skupie
no i pięknie, skup domkniety, wyniki mocniejsze, a teraz jeszcze shelf na nowe papiery haha. klasyka: najpierw podbijamy narrację, potem zobaczymy co rynek z tego zrobi :) czy to …
68 wątków o 700 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil 700 →
no i pięknie, skup domkniety, wyniki mocniejsze, a teraz jeszcze shelf na nowe papiery haha. klasyka: najpierw podbijamy narrację, potem zobaczymy co rynek z tego zrobi :) czy to …
no prosze, 700 (700) znowu w akcji. kto tu jeszcze wierzy w wieczne wzrosty, bo wyglada to bardziej jak posmiewisko niz przemyślana strategia haha :) co dalej, trzymac czy sprzeda…
brawo cni — przychody i prognozy w gore, he he. zboze + drozsze paliwo i juz mamy 'rekordy', tylko czy to nie ubieranko wynikow :) kto tu trzyma na dlugo, a kto robi take profit p…
dokupiłem jeszcze raz, 700 na północ! 🙂 wierzę że to spółka na długi termin i akumuluję, ale nie jestem ekspertem. co wy myślicie — trzymać dalej czy zacząć realizować zyski, maci…
no to mamy 700 na tapecie, kto jeszcze trzyma czy po cichu uciekliście? sekta byczków czy posmiewisko dla nowych leszczy, haha :D. jak wy to widzicie — perspektywy i kurs dalej, t…
700 na północ, ja dokupiłem i czekam na pompę :) Ktoś śledzi, jakie są realne perspektywy tej spółki i co może pchać kurs w górę? Mając pozycję — trzymać czy rozważyć redukcję prz…
700 to syf, bedzie niziej
no i mamy 700 — zadziwiajaco pouczający przypadek spółki która potrafi być posmiewiskiem i sekta w jednym he he. kto tu rezyduje jeszcze z pozycją i wierzy w cudowne odbicie :) tr…
700 to dno, nie widzę jak to ma odbić po tym co leci dalej, po co to trzymać
kto to kupi — sens tej mega emisji skoro cxmt technologicznie odstaje i jest na amerykańskiej liście ograniczeń?
no i mamy fdxf jako 'samodzielnego' przewoznika, prognoza 605–645 mln haha. 0 mln wizyt i 250 tys online zlecen, a koszty wydzielenia 80 mln — show jak malowanie trawy na zielono.…
haha, znowu czary mary z wynikami i poprawkami 🙂. serio — czy te wzrosty to prawdziwy popyt na "flavor" czy raczej akrecja z przejęcia i korzystne kursy walut przed integracją z U…
czy ktoś ogarnia tę prognozę trip.com? bookings międzynarodowe miały skoczyć, a na q2 prognoza tylko koło 3–8% wzrostu. kto teraz sprzedaje i czy to już okazja do wejścia czy lepi…
wyniki ładnie wyglądają ale te skorygowane cuda i mtm minus to mi pachnie maskowaniem słabości, zaraz będzie gleba
Host Hotels robi wyniki i konferencję na początku sierpnia. Jako duży reit z segmentu luksusowego może dać sygnał dla branży hotelowej, ale nie jestem pewien, czy to coś zmieni w …
Wyniki I kwartału dla firm z kardiologii/neurologii/naczyniowych dały mieszany obraz — przychody 0,9% powyżej konsensusu, a kursy spadły średnio 6,9% od publikacji. Czy to zwykła …