700 — co dalej z papierem?
700 znowu daje popis, leszcze mają ubieranko he he :D
67 wątków o 700 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil 700 →
700 znowu daje popis, leszcze mają ubieranko he he :D
Przy takich wynikach i planie produkcji do 2030 roku Ramelius wygląda na spółkę roku — dokupiłem, teraz tylko na północ!!!
Niby rekordowe napływy i zysk rośnie, a ja tu widzę materiał na kolejne sypanie. Prognozy są ładne, ale rynek potrafi wycenić takie cuda wcześniej. Wyszedłem już, bo po dobrych ne…
Co się dzieje z 700, ktoś jeszcze śledzi ten kurs? Do ilu realnie może spaść, zanim się ustabilizuje? Trzymać czy lepiej odpuścić, jeśli ktoś już ma akcje?
Ktoś trzyma 700 długoterminowo, czy przy obecnym kursie lepiej odpuścić?
700 wygląda mi na papier do dalszej przeceny, tu chyba jeszcze nie ma dna
no i chyba bedzie gleba, ja juz wyszedlem
700 znowu na tapecie, bo najwyraźniej bez tej spółki forum nie może żyć haha. Co dalej z kursem — trzymać, czy szykować się na kolejne ubieranko? Zarząd milczy, a kreciki już pewn…
sprzedaż rośnie a kasa z operacji spada, coś tu śmierdzi skup akcji i podbita dywidenda ładnie wyglądają tylko na papierze, jak przyjdzie gorszy kwartał to słabe ręce będą sypać j…
Przychody lekko niżej, ale centra odbijają — dokupiłem, teraz kierunek północ i księżyc!
wyniki niby mocne ale takie wzrosty produkcji i zysku szybko sie koncza, potem przychodzi zjazd i gleba. przy wysokiej cenie zlota latwo wygladac dobrze, a bilboes i motapa to na …
700 znowu robi za giełdowe pośmiewisko, ktoś jeszcze wierzy w wielki powrót haha
744 mln przychodu i 47 mln zysku, a tu pewnie zaraz ubieranko leszczy he he
Rekordowy zysk i wyższe prognozy, a kurs oscr i tak dostał mocno po głowie — wygląda na to, że rynek bardziej boi się kosztów leczenia i odpływu klientów niż cieszy wynikami
Dobre wyniki i większy backlog wyglądają solidnie, ale marża spadła, a sporo wzrostu przyszło z przejęcia Ellsworth — rynek to jeszcze doceni czy będzie klasyczne „kupuj plotki, s…
Przychody i ebitda w dół, a tu opowiadają o sukcesie przez skup akcji. Dla mnie to pachnie pudrowaniem wyników, bo bez kurczenia liczby akcji wyglądałoby słabo. Wyszedłem już, nie…
Wyniki wyglądają przyzwoicie, ale skoro dnii na akcję spadł, to czy rynek nie zacznie znowu dyskontować słabszego okresu dla main?
Niby wyniki lepsze, ale po przejęciu xoma zrobi się z tego jeszcze większy syf i sypia akcje
700 dopiero się rozkręca, dokupiłem i moim zdaniem kierunek jest jasny — na północ!!!
przychody rosna a zysk topnieje, paliwo zjada wyniki i chyba bedzie tylko gleba