Kratos na przepaści
podnosza prognozy a tu i tak bedzie sypac, takie cuda juz widzielismy wyniki ladne portfel duzy ale rynek wyceni to po swojemu i bedzie gleba ja bym tu nie dotykal bo slabe rece z…
68 wątków o 700 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil 700 →
podnosza prognozy a tu i tak bedzie sypac, takie cuda juz widzielismy wyniki ladne portfel duzy ale rynek wyceni to po swojemu i bedzie gleba ja bym tu nie dotykal bo slabe rece z…
Niby prognoza EPS na 2027 wygląda mocno, ale po odjęciu jednorazowego zwrotu ceł ten entuzjazm już nie jest taki oczywisty i chyba znowu będzie zjazd
Co się dzieje z 700, ktoś jeszcze to obserwuje? To już okazja, czy raczej będzie taniej? Trzymać ten papier, czy odpuścić?
48% wzrostu przychodów i Shopee z coraz lepszą ekonomiką — tu naprawdę jest pompa! Zarząd celuje w 1 mld USD skorygowanego ebitda w całym roku, więc może to być spółka roku. Ja ju…
Piękny kwartał Barricka — produkcja złota powyżej planu, zysk mocno w górę i aż 1 mld USD na skup akcji! Dokupiłem trochę, bo wygląda to na spółkę roku w sektorze surowców, a pomp…
700 jeszcze pokaże moc, dokupiłem i czuję, że szykuje się pompa na północ!
wyglada to dobrze tylko na papierze, bo przy takim rynku zaraz moze sie zaczac sypanie. mocne przeplywy i skup akcji nie zmieniaja tego ze gornicy potrafia szybko zjechac na glebe…
mos jeszcze spadnie czy rynek juz wycenil problem z siarka?
Centrus rośnie, portfel zamówień to już około 5 mld USD, a umowy sięgają 2040 roku! Dokupiłem trochę 700, bo wygląda mi to na spółkę roku w temacie uranu. Ciekawe, czy rynek dopie…
303 mln na projekt a potem i tak sypia sie przy pierwszym gorszym kwartale
wyniki niby mocne a i tak zaraz sypia bo rynek juz wszystko wycenil
no i 700 znowu wyglada slabo, bedzie jeszcze gleba zobaczycie
Wyniki NRG są mocne, ale czy elektrownia pod centrum danych w Teksasie nie jest jeszcze zbyt odległym zakładem na 2029 rok?
Zysk odbił, dług spadł, dywidenda podbita — teraz tylko niech jeszcze bezpieczeństwo przestanie być żartem, he he.
Ja już wyszedłem, tu będzie raczej gleba niż odbicie
Na 700 pachnie mi kolejnym zjazdem, a nie odbiciem. Bez konkretnego impulsu papier może zostać na dnie i dalej męczyć słabe ręce. Co dalej z tym kursem, ktoś jeszcze trzyma czy ju…
To już dno czy 700 będzie jeszcze taniej?
Kto jeszcze to kupuje po takim raporcie, czy rynek już wszystko wycenił?
Dokupiłem dziś trochę 700, czuję że urost dopiero się rozkręca i spółka leci na północ!!!
Shell pokazał bardzo mocne przepływy i mocno zbił dług netto, a do tego wraca do skupu akcji — wygląda to jak paliwo na dalszy urost!