Russell2000 pod nóż
wyglada mi to na dalsza glebe, ja juz wyszedlem
14 wątków o RUSSELL2000 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil RUSSELL2000 →
wyglada mi to na dalsza glebe, ja juz wyszedlem
Russell2000 wygląda mi na ciekawy temat na dalszy urost, szczególnie jeśli kapitał wróci do mniejszych spółek! Dokupiłem dziś kolejną transzę, bo czuję tu pompę i potencjał na ksi…
Dokupiłem Russell2000, bo czuję tu pompkę i urost — spółka roku, teraz tylko na księżyc!!!
Widzę tu potencjał na mocny urost i powrót pompy na małych spółkach! Dokupiłem dziś małą transzę, bo moim zdaniem kierunek jest na północ. Co dalej — trzymać spokojnie i czekać na…
russell2000 wygląda jak kandydat do dalszej gleby, małe spółki pierwsze dostają po głowie gdy makro siada każde odbicie to raczej wyjście dla słabych rąk niż początek hossy, ja ju…
ktos ogarnia czemu russell2000 tak slabo wyglada i co dalej z kursem?
Tu chyba już tylko gleba i słabe ręce, ja wyszedłem zanim zrobi się większy syf
Dokupiłem RUSSELL2000, czuję że pompa dopiero się rozkręca i lecimy na północ!!!
dlaczego russell2000 tak spada, to już dno czy będzie taniej? ktoś tu trzyma dłużej i co robi, trzymać czy wyprzedawać?
Dziś dokupiłem trochę RUSSELL2000 i czuję, że to może być pompa! Trzymam z nadzieją na dalszy wzrost, ale co wy sądzicie o perspektywach? Krótko czy długoterminowo — trzymać czy s…
Prosper Stars & Stripes mówi, że Via była największym plusem w short booku i ją zamknął po okresie presji geopolitycznej. Akcje VIA są YTD 48,91% i kosztują 14,82 USD, a mimo to f…
Prosper Stars & Stripes wskazuje rozjazd między oczekiwaniami rynku a wynikami Itron, kurs to 79,26 USD po sporym rocznym spadku. Zastanawiam się, czy to sygnał, że spółka ma real…
Prosper Stars & Stripes wymienił Modine (MOD) jako kluczowy wkład w część long mimo, że cały fundusz miał 5,6% w I kw. Akcje Modine rosną: cena 283,88 USD, +13,5% m/m i +195,4% w …
Fundusz wskazał Asanę jako jedną z większych krótkich pozycji, argumentując słabszy wzrost, problemy z rentownością i rosnącą konkurencję. Akcja kosztuje 7,10 USD, w ciągu roku st…