US100 po dobrym starcie
us100 jest przy 30, dzisiaj rosnie 2% i od poczatku roku ma juz 12% — co dalej, trzymac czy to dobry moment na realizacje?
9 wątków o Franklin US Mega Cap 100 UCITS ETF — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil US100 →
us100 jest przy 30, dzisiaj rosnie 2% i od poczatku roku ma juz 12% — co dalej, trzymac czy to dobry moment na realizacje?
US100 dziś +3%, a wczoraj też dorzucił prawie 1% — kreciki już ogłaszają powrót hossy, haha. Kurs 30 zł z kawałkiem i od początku roku około +13%, więc pytanie brzmi: co dalej, tr…
US100 na 30, dziś już +2%, a od początku roku około +13% — wygląda mocno! Dokupiłem trochę, bo czuję tu jeszcze pompkę i marsz na północ. Jak myślicie, po takim ruchu dalej trzyma…
us100 przy 30 i dzisiejszych +2% wygląda jak chwilowe podciąganie przed kolejną glebą, od początku roku już +12% więc ja wyszedłem i nie wiem co dalej
nasdaq podbił dziś o 3%, ale przy wartości 29 733 to pewnie tylko ostatnie podrygi przed glebą
nasdaq podskoczył o 3% ale to dalej pachnie pułapką i zaraz sypią
US100 wygląda jak kandydat do dalszej pompy, a mega capy jeszcze pokażą siłę! Dokupiłem ostatnio i moim zdaniem kierunek jest na północ, może nawet księżyc :) Trzymać spokojnie cz…
Wzrost o 3% wygląda ładnie, a i tak jutro może wrócić syf i znowu będzie gleba, już człowiek przestał w to wierzyć
nasdaq wystrzelił o 3% a jutro pewnie sypia jak zawsze