CSI300 co dalej?
CSI300 spada czy tylko mi się tak wydaje, ktoś wie co dalej i czy trzymać?
18 wątków o CSI300 — opinie i dyskusje inwestorów. Zobacz notowania i profil CSI300 →
CSI300 spada czy tylko mi się tak wydaje, ktoś wie co dalej i czy trzymać?
csi 300 spadł o 3% no i mamy kolejne dno syf coraz większy
CSI300 znowu słabszy i nie wiem, czy to tylko chwilowa korekta, czy większy problem. Do jakiego poziomu może jeszcze zejść i kto teraz w ogóle dokupuje? Trzymać czy lepiej poczeka…
CSI300 dopiero się rozkręca, czuję tu mocny urost i kierunek na północ! Dokupiłem trochę, bo to może być spółka roku — teraz tylko pytanie, kiedy ruszy większa pompa. Trzymacie cz…
czemu csi300 tak słabo wygląda i do ilu to jeszcze może spaść, ktoś tu w ogóle dobiera czy wszyscy uciekają?
Ja się nie boję korekty, dokupiłem i czuję, że CSI300 ma jeszcze pompę — księżyc coraz bliżej?!
no i co dalej z tym csi300, ubieranko leszczy trwa czy jednak będzie z tego coś więcej haha
Dokupiłem na tej przecenie, bo czuję tu pompę i urost — CSI300 to może być spółka roku, lecimy na księżyc!
syf i dno, ten walor chyba tylko leci w dół. kto jeszcze trzyma pozycje w csi300 czy wszyscy uciekli, co dalej z kursem i perspektywami tego tickeru
dlaczego csi300 tak spada? mam pozycje od niedawna i nie bardzo kumam co dalej. kto wchodzi przy takich ruchach, do ilu to jeszcze poleci i trzymać czy sprzedawać?
to tylko chwilowe odbicie, nie dajcie się oszukać mimo dzisiejszych 4 723
csi 300 wzrósł o 4% do 4 733 i to wygląda jak chwilowy oddech przed prawdziwą gleba, wyszedlem
csi300 spadł o 4% do 4529. co sie dzieje, kto to pcha w dol? nowy tu, czy to tylko korekta? pytam bo nie ogarniam jeszcze rynku
dolek zaliczony, teraz tylko wyzej! csi 300 podskoczyl o 4% do okolo 4 697, niezly dzien dla risk on
czemu csi 300 tak leci dzisiaj? warto kupowac przy poziomie 4 529 czy lepiej trzymac z daleka? kto w ogole bierze cos teraz?
haha, csi 300 spadl dzis o 4% do 4529, posmiewisko :) Czy ktos jeszcze trzyma czy wszyscy uciekli kreciki
csi 300 spadl o 4% do 4529 i wyglada to fatalnie. wszystko czerwone, moze to poczatek wiekszej zni7cki. ja wyszedlem wczoraj, nie chce sie juz patrzec na dalsze spadki
dokupiłem przy spadku do 4 868 i jestem na niebiesko! to chwilowa panika, niedźwiedzie robią pompę ale urost nadejdzie. szykujcie się na odbicie na północ!!!