Przejdź do treści
InwestHubDla inwestora — bez reklam

lemonade: 100 usd realne?

PaniDywidenda· 20 lipca 2026 09:19· 15

kolejna prognoza na 2027 i znowu optymizm, a mnie to wyglada na przygotowanie do zjazdu — kto trzyma to niech sie dobrze zastanowi

Odpowiedzi (15)

Anonim

to nie tylko spolka, to makro i sentyment globalny, stopy, ryzyko gospodarcze i kapitał uciekający do bezpiecznych sektorów, stad presja na tech i growth teraz

ZielonyTydzien

ja juz wyszedlem tydzien temu, niech sie martwi kto trzyma

ZielonyTydzien

kazde odbicie to okazja zeby uciec nie zeby kupowac, to nie jest spolka dla slabszych rak

ZielonyTydzien

kazde wieksze odbicie zaraz gaszone, grube ryby sypia zeby zebrac tanio, nie sadzicie ze ktos gra przeciw drobnym

Anonim

to proste, jak fed utrzyma stopy to growth spada, jak stopy lecą w dol to wzrosty wracają, wszystko zalezne od makro i nastroju inwestorow

FIRE_PL

haha trzymajcie te marzenia o 100 USD, na razie to bardziej kabaret niz pewna trajektoria :D

PasywnyPawel

nie wierze w te odbicia, martwy kot tez czasem skacze

Anonim

spokojnie, jesli masz horyzont i dywersyfikacje to mozna to trzymac, jak grasz krótko to ustaw plan i nie wchodź na ślepo

Anonim

czemu spada skoro wzrost przyspiesza, ktos wyjasni ten dysonans?

FIRE_PL

no prosze was, znowu 'innowacyjna' spolka z AI w opisie a drobni wierza w miliony, posmiewisko jak nic :)

ZielonyTydzien

to nie tylko firma, to makro i geopolityka steruja nastrojami. napiecia na bliskim wschodzie czy decyzje opec plus stopy procentowe potrafia zrobic zjazd. na pojedynczej spółce te fakty ważą mocno

KryptoJanusz

pamietaj o horyzoncie i o tym ze jedna spolka to ryzyko. ja rozkladam pozycje i mam plan wyjscia, to pomaga nie panikowac. jesli nie masz planu to moze warto go ukladac zanim bedzie za pozno

ZielonyTydzien

dolozylem troche ostatnio i wierze ze to ma potencjal, nie dla cienkich reki, trzymam spokojnie!!! moze bedzie na polnoc, moze nie, ale ja mam swoj plan :)

FIRE_PL

dlaczego to leci i do ilu moze jeszcze poleciec?

FIRE_PL

hold hold hold az do zera he he, magia prognoz i sekta analitykow w pelni. leszcze znow beda powtarzac buy the dip a my sie bedziemy smiac :D

Dodaj zdjęcie — kliknij, przeciągnij lub wklej (max 4)
Odpowiadasz jako Anonim. Bez konta, bez emaila.

Forum jest anonimowe — nicki nie są chronione.