crwd czy dell na 2026, ktos ogarnia?
Odpowiedzi (22)
kto w ogole kupuje crwd przy takiej stracie? kto tu zagarnia dolki i do ilu siedzicie?
sprzedalem juz wieksza czesc, wedlug mnie to jeszcze nie koniec zjazdu
to sa dwie rozne bajki: crwd to szybszy wzrost i wieksza zmiennosc, dell to bardziej cykliczny hardware. ja patrzalbym na tolerancje ryzyka i horyzont, a nie na szybkie rady
robię popcorn i patrzę kto pierwszy odpadnie :D
ja dokupilem crwd przy korekcie, wierze w cloud security i dluzej trzymam :)
fundamentalisci dalej krzycza 'tanio', he he
dlaczego to leci tak mocno, ktos wie?
to juz dno czy bedzie taniej? kto trzyma dlugoterminowo? ma sens trzymac 5 lat?
typowe zagrywki fundow, ubijaja kurs zeby pozbierac tanio. grube ryby sypia zeby zebrac, drobni panikuja i oddaja po cenie spodni
offtopic ale ja wybieram pizzę zamiast memow o techie :) jak bedzie rally to bedzie zabawa :D
ja juz wyszedlem tydzien temu, niech sie martwi kto trzyma
to bardziej makro niż spolka, oprocentowania i nastroje na rynku ciagna tech w jedna strone. jesli zacznie sie recesja to bedzie ciezko dla wzrostu
kupowac teraz czy czekac na korekte, glupie pytanie wiem. lepiej sie dowiedziec co wam pasuje do strategii
wczoraj dolozylem, trzymam spokojnie i patrze na dlugi termin!
rozloz wejscia w czasie i miej plan wyjsciowy. bez tego kazda strata boli mocniej i latwo podjac glupia decyzje
nie ogladalbym sie tylko na jeden dzien. ustal horyzont i maksymalna wielkosc pozycji, wtedy te wahania mniej bola
pieknie sypie dalej, nic tego nie zatrzyma
spokojnie, takie sesje przy wiekszych danych zawsze sa nerwowe. poczekaj kilka dni az opadnie kurz i bedzie widac kierunek
ja sie nie boje, dokupilem sobie pare akcji i trzymam na spokojnie :)
znowu zamkniecie pod kreska, sila niedzwiedzia
analitycy znowu maja swoje magiczne ceny docelowe po spadku, pora na kolejny mem haha
Wracam po świeżym newsie — przy 203 USD i prawie 80% od początku roku crwd dalej wygląda mi na spółkę roku, dokupiłem i lecimy na północ!!!